Vandring på vackra berget Caroux

13 gik ud  – 13 kom hjem i maal, skadefri; 0 slagsmaal rapporteret. Det er en af de hoejeste scores, jeg har registreret  paa vandretur med 5 nationaliteter. Rapport från Ole Pedersen, som ledde vandringen den 2 juni på ett föredömligt sätt.

Jeg fik en modtagelse i Douch kl.  11:07 i formiddags, som en Tottenham fan i Liverpool. Men det overlevede jeg; og vi fik en dejlig vandretur, hvor brisen fra havet naaede helt op til Caroux; saa vandrerne fik det ikke ubehageligt varmt.  John, vor ”Irish Mountain Goat” foerte den 13 personer store gruppe an, medens mine kvalifikationer .. og kg.. goer mig bedre egnet til at spille bagstopper.  En anden fordel ved denne arbejdsfordeling er, at jeg ikke kan foreslaa nogle af mine saedvanlige ”shortcuts”, der jo som bekendt som regel ender op som”long cuts”.

 Vor ex-Patron, Soren, himself, fik vi overtalt til at oversaette fra mit ynkelige dansk/fransk/engelske til literaert svensk, saaledes at vi undgik kommunikations-problemer.

 Den nyudsprungne boegeskov giver dejlig skygge paa begyndelsen af turen, hvor den stoerste stigning er.  Derefter oppe paa hoejdedraget fik vi brisen og de fantastiske udsigter, det meste klaedt i gul gyvel, som I ser paa billederne.  Vi spiste frokost lige under Table d’Orientation, hvor ”familiebilledet” er taget.

 Kamelvandingen fandt sted under civiliserede forhold i Lamalou-les-Bains golfklubben.