Mästerskapet i go-kart lika spännande som vanligt

Vem skulle ta hem årets ärofulla priser i den rafflande tävlingen? Det var ovisst ända in på sista varven, som kördes för tredje året i rad på Go-kartbanan i Agde. Alla fick köra tre heat och åkarna ser lika glada ut var gång de kliver ur sina fordon. De tycker det är jätte-kul, så nästa år hoppas vi på fler deltagare. 

Den 10 september var det tredje gången gillt. Det var bara sju som ställde upp i år, men det var som vanligt en riktigt spännande tävling, speciellt för åkarna men även för oss som hejade från läktaren. Vädret var behagligt utan någon blåst och vi klarade oss nästan helt från de små fina regndropparna.

Gunnar Thörn och Harry Hofbauer låg i täten mest hela tiden, men Börje Johansson satte in en extra växel på näst sista varvet och körde om Gunnar Thörn med minsta möjliga marginal.

Ett stort tack till Sören Swärd som stod bakom arrangemanget och ett stor Grattis till alla som körde. Till sist hurrade vi för Börje Johansson som tog hem magnumbuteljen och fick ett litet pris, samt till Gunnar Thörn som kom tvåa och Harry Hofbauer trea. Även de fick ta med sig en god flaska bubbel hem.