Kul att du är intresserad av medlemskapet i Scand’Oc club!

Ett ypperligt sätt att

  • lära känna nya vänner
  • få tips om vårt närområde och
  • möjlighet att delta i alla de evenemang som Scand´Oc erbjuder.

Medlemsavgiften är 25 €/person och år. Sedan får du ett mejl i god tid före förfallodagen, när det är dags att förnya ditt medlemskap.

Ett medlemskap skaffar du genom två enkla steg. (All information du behöver får du även i de e-postmeddelanden som bekräftar din registrering.)

  1. Börja med att skapa ett användarkonto här på hemsidan genom att fylla i registreringsformuläret för vald medlemsplan.
  2. Betala in medlemsavgiften via banköverföring (Du får kontonummer och information i registreringsbekräftelsen som skickas till den e-postadress du angav i steg 1).
    Vi aktiverar ditt användarkonto och medlemskap när vi mottagit din betalning.

När du blivit medlem kommer du åt all medlemsinformation på vår hemsida och du får våra nyhetsbrev (e-medlemsbrev) direkt i din mejl. Skulle du däremot inte vilja få nyhetsbreven längre kan du klicka på en länk i nyhetsbrevet för att avanmäla dig. Tänk på att du då missar informationen som skickas ut om våra aktiviteter med mera. Du kan dock alltid aktivera e-medlemsbrevet igen i ditt medlemskonto här på hemsidan.

Vill du även gå med i vår grupp på Facebook kan du klicka på Facebook-ikonen längst ner på sidan och göra en förfrågan som vi sedan godkänner.

VÄLJ VILKEN TYP AV ANVÄNDARKONTO DU VILL HA

 

Om du skapar ett användarkonto för dig själv, eller om ni är ett par som vill ha separata användarkonton (Rekommenderat) klickar du på knappen ”Enskilt användarkonto”.

Om ni är ett par och önskar ett gemensamt användarkonto (Huvudanvändare och medsökande) klickar du på knappen ”Gemensamt användarkonto”.

 

Enskilt användarkonto

25per år
  • 1 person med egen inloggning

Gemensamt användarkonto

50per år
  • 2 personer (par) har samma inloggning