Det er glædeligt, at du er interesseret i at blive medlem af Scand’Oc Club!

En ypperlig måde

  • at lære nye venner at kende
  • få tips om vort nærområde og
  • mulighed for at deltage i alle de begivenheder, som Scand’Oc tilbyder.

Medlemsafgiften er 25 €/person årligt. Vi sender dig en mail i god tid før forfaldsdagen, når det er på tide at forny dit medlemskab.

Et medlemskab opnår du i to simple trin. (Al den information, du behøver, får du også i de E-mails, som bekræfter din registrering.)

  1. Begynd med at skabe en anvenderkonto her på hjemmesiden ved at udfylde registreringsformularen for den valgte kontotype.
  2. Indbetal medlemsafgiften via bankoverføring (Du får kontonummer og information i den registreringsbekræftelse, som sendes til den E-maildresse, du angav under trin 1).
    Vi aktiverer din anvenderkonto og dit medlemskab, når vi har modtaget din betaling.

Når du er blevet medlem, får du adgang til al medlemsinformation på vor hjemmeside, og du får vore nyhedsbreve (E-mails) direkte i din mailbox. Skulle du imidlertid ikke længere ønske at modtage nyhedsbrevene, kan du klikke på et link i nyhedsbrevet for at afmelde dig. Tænk på, at du så går glip af den information, som sendes ud om vore aktiviteter med mere. Du kan dog altid igen aktivere E-nyhedssbrevene i din medlemskonto her på hjemmesiden.

Vil du også være med i vores gruppe på Facebook, kan du klikke på Facebook-ikonet længst nede på siden og sende en anmodning, som vi derefter godkender.

Hjertelig velkommen!

 

VÆLG HVILKEN TYPE ANVENDERKONTO DU VIL HAVE

 

Hvis du skaber en anvenderkonto for dig selv, eller hvis I er et par, som vil have separate anvenderkonti (anbefales), klikker du på tasten ”Enkelt anvenderkonto”.

Hvis I er et par og ønsker en fælles anvenderkonto (hovedanvender og medansøger), klikker du på tasten ”Fælles anvenderkonto”.

Bemærk, at tilmeldingsformularen er på svensk!

 

Enkelt anvenderkonto

25per år
  • 1 person med egen indlogning

Fælles anvenderkonto

50per år
  • 2 personer (par) har samme indlogning